Hát sziasztok!:)
Sok minden történt velem mostanában, rengeteg változás, jó is, rossz is, de végre újra itt vagyok!:) Kicsit szétszórt lettem, de cserébe hoztam nektek egy igen jó témát.:P Tegnap este tartották 38. alkalommal Los Angelesben a People's Choice Awards 2012 díjátadót, ahol rengeteg kategóriában szavazhattak az emberek kedvenceikre. Mivel tényleg nagyon sok kategória volt, így csak párat említenék meg. Katy Perry öt díjat zsebelt be, többek között ő lett a kedvenc női előadó, valamint a kedvenc turné-sztár is. A Harry Potter legújabb része, a Halál ereklyéi 2 összesen négy kategóriában nyert, ezen kívül pedig Emma Stone zsebelt be még két díjat, akit legutóbb talán az Őrült, dilis, szerelem című filmben láthattunk. Aki kíváncsi az összes kategória összes jelöltjére, valamint a nyertesekre is, annak ITT a lista.:)
Most pedig ugorjunk kicsit, és térjünk át a ruhákra.:P Rengeteg sztár részt vett az eseményen, nem túl meglepő módon, és igen sok divatház képviseltette magát, még ha csak ruhák formájában is.:) Íme egy kis válogatás a kedvenceimből:
Miley Cyrus

Miley a vörösszőnyegen egy David Koma tavaszi rohában jelent meg, ami tökéletesen kihangsúlyozta a lány (mű?)dekoltázsát, viszont az izgalmasabb hatás elérése képpen egy tüll-szerű anyaggal fedte le a meztelen testrészt.
Ehhez tartozott még a ruha aljának egyedi megoldása, amire az istenért se tudok rájönni, hogy miből van, talán műanyagból.:) Mindezt feldobta egy 80-as éveket idéző, mélylila cipővel, és egy ezüst, krokodilbőr kistáskával, és csak remélni merem, hogy nem egy igazi állatot tettek ki annak a megpróbáltatásnak, hogy a sztár táskájának kellett adományoznia a bőrét.:) Mindent összevetve rég láttunk Miley-tól ilyen bohókás öltözetet, végre elhagyta a hosszú estélyiket.:) Ez a ruha remekül megmutatta, amit meg kellett, és Mileyn szerintem csodásan állt.:) Bár ezzel a műanyag díszítéssel még mindig nem tudok közös nevezőre térni.:P

 

Emma Stone


Következzen a Házinyuszik egykori idióta vöröskéje, Emma, aki amellett hogy két díjat nyert, remekül nézett ki.:) A lány Gucciban feszített, és leginkább úgy nézett ki a begombolatlan ingével, mintha a kocsiban kapta volna magára a cuccot. Mindezek mellet Emmának nagyon jól állt ez a fajta zöld, mert kiemelte vörös haját, és kékes-zöld szemét, a fekete répanadrág pedig sejtetni vélte a lány hosszú, formás lábát. Az egész csak-magamra-kaptam-valamit hatást fokozta az egyszerű frizura, ami talán csupán egy fésűvel találkozott a díjátadó előtt, és a sima, elől nyitott fekete magas sarkú. Mindent összevetve Emmának nagyon jól állt a szerelés, bár saját véleményem szerint nem épp díjátadóra öltözött.:) De hát nem ez a lényeg, gratulálunk Emma a díjakhoz!

Vanessa Hudgens

Utolsó "versenyzőnk" a High School Musical-lel híressé vált színésznő-énekesnő, Vanessa, aki az esemény alkalmából egy gyönyörű Jenny Packham estélyi mellett döntött. Nagyon jól tette, a fekete, aranyszálakkal izgalmasabbá tett ruha fantasztikusan mutatott a lányon, arany ékszerekkel és a ruhához passzoló táskával pedig még tökéletesebb benyomást keltett.:) 
Nos, ezek voltak a divatházak kreációiba bújtatott sztárok, és hoztam még pár képet a saját kategóriám jelöltjeiről, lehet szavazni: Az est legcsinosabb szereplője


Jennifer Lawrence


Demi Lovato


Lea Michele


Ashley Greene


Nina Dobrev

Nos, ha már választani kell, szerintem Demi fantasztikusan nézett ki, úgyhogy talán neki szavaznám meg ezt a díjat.:)
Akik nyertek, akár egy, akár több díjat, azoknak gratulálok!:) A többiek pedig ne csüggedjenek, lesz ez még máshogy.:P
Hát, ennyi lettem volna, ha erre jár valaki, nyugodtan fejtse ki a véleményét, ha pedig nem - nos, logikus..:D
Legyetek jók!
kisses: ~serena