Háj evribádi!:)
Akinek már volt szerencséje hóval találkozni, azt szépen megkérem hogy adja át üdvözletemet a Szent Fehérségnek, ugyanis itt 2 pehely esett összvissz. Azok is rögtön elolvadtak a földet érés pillanatában.:/ Nem azért várom, hogy havazzon, mert annyira odavagyok a hóért, hanem mert ha esik, pár fokkal melegebb lesz legalább, márpedig én, jelentem alássan, a nap legnagyobb részében szétfagyok!:D Úgyhogy hajrá havacska, ess csak!
És ha már hó, akkor megint csak karácsony, lehet hogy már csöppet unalmas, de én nagyon rá vagyok pörögve.:) Egyik barátnőm mesélte tegnap, hogy milyen körmöt csináltat karácsonyra, nekem meg persze muszáj volt kicsit keresgetni.:P Olyan képeket találtam, hogy meghaltam!:) Csináltam belőle egy 10-es toplistát, mert annyit találtam, hogy egy egész oldalnyi bejegyzést beborítottak volna.:P Lessétek meg őket!

Igyekeztem a toplistát olyan képekre érvényesíteni, amiket esetleg még egy ügyetlenebb, körömfestés-mániás csaj is megtud csinálni.:) Nos, azért az utolsóval gondolom senki se fog otthon próbálkozni, de nem tudtam kihagyni, annyira tetszett.:) Aki mégis megpróbálkozik bármelyikkel, annak sok sikert, és várom az eredményt!;D
Nem, nem szállok még le a témáról!:P Aki esetleg a karácsonyra hangolódás közben szeretne pluszban még jókat nevetni is, azoknak elárulom a kedvenc könyvemet: Vavyan Fable - Mennyből a csontváz

A könyvborító így néz ki, hogy valakinek csináltam-e kedvet a fa alatt leledző koponyákkal, azt nem tudom, viszont a fiatalabb korosztálynak csak ajánlani tudom ezt a kötetet! Azért lett a kedvencem, mert imádom Vavyan Fable írásmódját, a szavakat amiket használ, és úgy összességében ahogyan ír. És ha már kedvenceknél tartunk, ő az úgymond példaképem is!:) Ha egy kis kikapcsolódásra, és nagy röhögésekre vágysz, mindenképpen olvasd el!;)
Na de elég mindenfajta reklámból, meg egy kicsit a karácsonyból is! Csak hát ugye könnyebb mondani... Valahogy mindig visszatérek ehhez a témához.:) Na, majd teszek róla hogy másképp legyen!
Addig is legyetek jók!
xoxo, ~serena