Helló Mindenki!:)
Jaaj, annyira örültem, hogy ma ilyen jó idő volt! Még megvagyok kicsit fázva, úgy hogy élveztem, hogy még nincs az a csontig hatoló hideg. Remélem nem is lesz még egy jó darabig...:) De térjünk a tárgyra! Tegnap egész este azon törtem a fejem (még szerencse, hogy csak képletesen.:D) hogy az első bejegyzésem mégis mi a fenéről szóljon. Igazából szívem szerint az MTV EMA-ről írtam volna, de mivel az már jó pár napja volt, a blogom pedig konkrétan tegnap készült el, így erről lecsúsztam... Mindegy is, kitaláltam valami sokkal jobbat.:) Bár... ez inkább a csajoknak fog szólni, de hát nem lehet minden bejegyzés unisex.:DD 
Szóval... Amit mára hoztam az alapból egy igazán tanulságos történet, modell-babérokra ácsingózó csajok számára meg még inkább!:D Képekkel és személyes tapasztalatokkal fűszerezve.;) 
Főszereplőnk az egyik alsós osztálytársam. Teljes nevet nem mondanék, személyi jogok esetleges megsértése miatt, úgyhogy maradjunk az Eszternél. Szóval Eszter egy átlagos kiscsaj volt az osztályunkban, nem volt a figyelem középpontjában, de nem is volt számkivetett. Legalábbis a lányok számára. Magas volt, nagy darab, hangos, és szőke hajú. Utóbbi még előny is lett volna, hiszen egy elsős kisfiúnak mi sem imponál jobban, minthogy egy kislánynak szőke a haja, viszont a szóban forgó hajkorona anyuka (vagy egy különösen vak fodrász) által volt megnyírbálva egészen rövidre, ami, valljuk be, nem igazán dobott az összhatáson. Voltak barátnői, én is jóban voltam vele, viszont a fiúk teljesen kiközösítették. Meg is kapta tőlük a 4. osztályig őrzött Koca becenevet, és akkor is csak azért vált meg tőle, mert új iskolába ment, és mégis ki mutatkozik be úgy az újdonsült osztálya előtt, hogy Sziasztok, XY vagyok, de szólítsatok csak Kocának?! Nos, épeszű ember nem hinném.:DD Így történt, hogy Eszter kikerült a képből, és maximum annyiszor találkoztunk, ahányszor a véletlen folytán összefutottunk. Egy pár hónapja azonban egy két barátnőmmel felfigyeltünk a tényre: ez csaj úgy lefogyott, hogy az már az anorexia határait súrolja.:| Aztán egy nap barátnőm küldött egy képet: ki van rajta? Egy modell volt egy újság lapjain, formás, hosszú lábakkal, olyan igazi angelina-jolie szájjal, amiről minden csaj álmodozik, vékonyan, gyönyörűen. Ha főbe lőnek se jöttem volna rá, hogy ki az.:) Az alsós osztálytársamat egyszerűen nem ismertem fel! Nem tudtam elképzelni, hogy mindez hogyan történhetett, büszke voltam, na és csöppet irigy is.:) Megvettem az újságot, mert nem hittem a netes fotóknak. (Akit esetleg érdekel, Glamour novemberi száma, Fétis! címszó alatt futnak a képek.) És tényleg! Az a kiscsaj, akit anno Kocának csúfoltak, ott feszít a Glamour oldalain, és ennél nem is lehetne kevésbé kocás.:DD Eléggé elgondolkodtatott. Bárkinek sikerülhet! Tényleg bárkinek. Csak akarni kell, szeretni kell csinálni, és akkor biztos hogy a legjobbat hozod ki magadból.:) 
Olvastam vele egy interjút, ahol elárulta, hogy Baráti Vince (aki nem mellesleg a gyönyörű képeket is készítette) egyszerűen leszólította Esztert a Deák téren. Ennél biztatóbb semmi sem lehet, hiszen ki tudja, lehet hogy ma még kicsit duci vagy, de egy év múlva ugyan így, teljesen véletlenül lesz belőled Magyarország egyik legsikeresebb modellje.:) Akaraterő és kitartás kérdése az egész.;)
Nos, a teljes interjút és Vince véleményét ITT, az Eszterről készült képeket pedig ITT nézhetitek meg. Már amennyiben érdekel ez bárkit is.:)
Én igazság szerint azért választottam ezt a témát, mert nagyra becsülöm Eszter kitartását, szerintem igazán jó dolog akár csak ennyit is elérni - másrészt pedig úgy érzem, akár Eszterből lehet a következő Palvin Barbi.:) És ha esetleg nekem lesz igazam, akkor mégis csak én mutattam be nektek a jövőbeli topmodellt. Hát remélem sikerülni fognak Eszter álmai.:)
Nem tudom, mennyi divat/modell rajongó csaj, esetleg fiú téved erre, de ha valakit mégis érdekelne, hogy mikor lesz Eszter legközelebb az újságok oldalain, vagy esetleg mikor lesz fotózása, az írjon, és szívesen hozom első kézből a képeket és a híreket.;D
Nos ennyi voltam mára, következő témának esküszöm hogy nem csajos dolgot fogok hozni.:DD
xoxo,~serena