Hey guys!:)
Szerdán a Spanyol kupa negyeddöntőjének résztvevőiként léptek pályára a Barcelona illetve a Real Madrid focistái. Ne essetek kétségbe, nem játékelemzés/Barca kontra Madrid jellemzés lesz, mással készültem.:P
Ugyan a meccsről saját hülyeségem miatt lemaradtam, egy csodás találmány - ismertebb nevén Internet - révén tudom, hogy a Barcelona nyert 2:1-re, és ezzel a végeredménnyel én teljesen ki vagyok békülve.:) Ha esetleg valaki kételkedik benne, hogy tényleg nőnemű lény vagyok-e, az ne aggodjón, nem szokásom a nememről hazudni. Szeretem a focit, nézni, valamint játszani is, főleg mivel leigazolt focistának számítok.:) Na de elég rólam, megint csak a lányoknak készültem valamivel, úgyhogy tessék:
Szerintem minden csaj életében eljön legalább egyszer az a pillanat, amikor egy foci-buzi csávóval sodorja össze a Tökéletes Véletlen.:) Ha igazán nagy futballista a srác, valószínűleg beszélni is imád a labdarúgásról, viszont legtöbb esetben a lányoknak fogalmuk sincs ilyen dolgokról.:) Nem fogok itt szabályokat, helyzeteket, kifejezéseket magyarázni, viszont hoztam pár csávót, akik "hasznosak lehetnek". Lehet hogy már több Armani plakáton is láttad David Beckham-et, viszont lövésed nincs róla, hogy egyáltalán milyen csapathaz volt leigazolva, és előfordulhat, hogy Messi neve hallatán az jut eszedbe, hogy igen, a kiskutyád múltkor túl messzire futott, alig érted utol.:) Ha ez a helyzet, ne aggódj, ez a bejegyzés azért van, hogy ha a pasid feldobja témának Puyolt, legalább azt tudd, hogy milyen színű mezben játszik.:)
Kezdjük talán egy olyan pasival, aki a lányok által is eléggé közkedvelt, ha másért nem, hát a szépen kidolgozott teste miatt.:) 

Christiano Ronaldo

Portugál származású focista, hat évig, 2003-tól 2009-ig játszott a Manchester United vörös mezében, 2009-től pedig a Real Madrid csapatát erősíti, valamint ő a portugál válogatott csapatkapitánya is.:) Mezszáma a Manchester ideje alatt a 7 volt, innen ered a lánytestvérével közösen vezettet ruhabolt neve, a CR7 is. Most 9-es mezbe bújtatott testét csodálhatják a focirajongók, meccsszámra.:) Összesen több mint 200 gólt rúgott már, valamint rengeteg díjat nyert, többek között Aranycipőt, de Puskás Ferenc-díjat is.:)

Lionel Messi

Nos, bár a Barcelona kiemelkedően jó játékosa közel sem olyan jóképű, mint Ronaldo, azért szép kis eredményekkel büszkélkedhet. A sokak által legjobbnak tartott, argantín származású focista a már említett FC Barcelona, valamint az argantín válogatott játékosa is. A férfi a 10-es mezben játszik, és a Real Madrid játékosához hasonlóan, ő is több mint 200 gólt lőtt eddigi pályafutása során. Az évek alatt tömérdek díjat nyert, az Aranylabdáktól kezdve a gólkirályságért kijáró címen át az Aranycipőig, de tehetségét számos egyéb díjjal is elismerték. 

David Beckham

Mr Beckham sokak által a leghíresebb és a legelismertebb sztárlabdarúgónak tartott angol játékos. Játszott a Manchester United-nál, a Real Madridnál, a Los Angeles Galaxynál, legutóbb pedig az AC Milan-nál. Elég sok meze volt, viselt már 7-es, 23-as és 32-es "egyenruhát" is. Beckham 2 éve balesestet szenvedett, Achilles-ín szakadása volt, és azóta nem is állt pályára. A dögös focistaimádók legnagyobb bánatára.:P

Wayne Rooney

Az egyetlen, szépnek mondható dolog a férfival kapcsolatban a pályafutása, meg talán a kék szeme - más említésre méltót nem igen találok.:P Rooney angol származású labdarúgó, jelenleg a Manchester Unitedban játszik, és tagja az angol válogatottnak is. Az Evertonnál kezdte, majd 2004-ben átigazolt a Manchesterhez. A férfi a 10-es számú mezben lövi sorra a gólokat a Vörös Ördögök csapatában, és sok-sok díjjal büszkélkedhet. Tavaly, példának okáért, ő lett az év legjobb játékosa.

Fernando Torres

A Kölyök becenévre hallgató, spanyol származású focista jelenleg a Chelsea csapatát erősíti. Anno az Atlético Madridban kezdte, majd egy egészen a tavalyi évig tartó, a Liverpoolnál eltöltött időszak után 2011-ben átigazolt a Chelsea-hez. Mezszáma a 9-es, ennél valamivel több, (majdnem) 200 gólt rúgott már életében. Remek eredményei ellenére (vagy éppen pont az miatt) játszik még a spanyol válogatottban is.

Steven Gerrard

Angol származású labdarúgó, a Liverpool FC középpályása valamint csapatkapitánya, nem mellesleg az angol válogatott második csapatkapitánya. A rengeteg rajongó által a legjobbnak tartott focista pályafutását Traine FC-ben kezdte, az első liverpooli bemutatkozásáig pedig 1998-ig kellett várnia. Azóta is a piros mezesek csapatát erősíti, saját száma a 8-as. Elég sok Aranylabda díjat, és még több egyéb elismerést szerzett pályafutása során.

Didier Drogba

Az elefántcsontparti focista 2004 óta a Chelsea FC csapatában játszik, méghozzá kitűnően. Kezdőként a Le Mansnál kapta első szerződését, majd nemsokra rá a Guingampnál kötött ki. Ezután a Marseillebe igazolt, ez alatt az időszak alatt lett az Év Francia játékosa is. Mezszáma a 11-es, és a Chelseanél eltöltött évek alatt több mint 130 gólt rúgott. Sok-sok érdeme közül az egyik, hogy kétszer is ő lett Anglia aranycipőse.

Nos, azthiszem ennyire tellett tőlem ma, szerintem ennyi játokos-ismerettel már bármelyik csaj hozzá tud szólni a témához.:P Sok sikert a focisták levadászásához, aztán valami CR-hez hasonlót kifogni!;P
xoxo, ~serena