Hát sziasztok!:)
Sok-sok segítség kellett, hogy egyáltalán idáig eljussak, annak ellenére, hogy van jó pár másik blogom. Már a regisztrációnál elakadtam, mert egyszerűen nem tudtam, milyen nevet írjak.:) Végül egyik (szintén blogos) barátnőm segített túljutni az olyan akadályokat elém gördítő kérdések tömkelegén, mint például hogy mi a nevem, a jelszavam, valamint hogy mit választanék leendő blogom címének, de végül eljutottam ide.:) Bele telt egy kis időbe...:) Nos így, hogy már a nehezén túl vagyok, talán be is mutatkozhatnék.
Szóval... Itt választott nicknevem Serena, az igazit nem árulnám el.:) Tizenöt éves, gimnazista csaj vagyok, majdnem Budapesti, egy majdnem átlagos családdal megáldva.:) Ezt nem ragoznám. Ennek a blognak az írásába azért kezdtem bele, mert úgy érzem, tudok én jól/viccesen/szépen/kritikusan írni, ha akarok, és ez az akarás mostanában elég gyakran rám jön.:) Talán egyszer újságíró lesz belőlem, ki tudja... Addig is, szeretném a nagyérdeműt így, virtuálisan szórakoztatni, és ennek manapság nincs is akadálya. Maximum annyi, hogy kb. semmit nem értek az ilyen oldalak működtetéséhez, de hát majd belejövök!:)
Nos, ennyit rólam dióhéjban. Arra a kérdésre, hogy miről is fogok itt tulajdonképpen írni, még nemigen tudok mit válaszolni, majd eldől.:D Nem az életemet szeretném "papírra" vetni, azt már eldöntöttem, de hogy akkor konkrétan mit, azt nem tudom. Hétköznapi dolgokat, általam fontosnak vélt eseményeket, kedvenc hírességeim apró-cseprő dolgait, ki tudja... Majd idővel, ha lesz olyan elmebeteg, aki ide téved, és esetleg még el is olvassa a hülyeségemet, akkor majd figyelembe veszem, hogy miről is akar az az elmekárosodott olvasni, és aszerint formálom majd a blogot.:) De addig is írom majd a hülyeségeimet, mint mindig!.;)
Nagyjából ennyit szerettem volna elsőre. A második, valamivel tartalmasabb bejegyzésemet péntekre tervezem, már csak azért is, mert addig tanulnom kéne...
Na jól van, ennyi voltam mára!
Ágyő(: