Hát helló mindenki!:)
Elnézést a késésért, vagyis inkább a kimaradásért, csak laptop-megvonásban szenvedtem.:(
Na de most már itt vagyok, és végre nem filmet hoztam témának!:) Rihannáról fogok kicsit szövegelni, már csak azért is, mert ő a kedvenc énekesnőm - meg mert kevesebb, mint egy hete jelent meg legújabb albuma, a Talk That Talk, ami az Egyesült Királyságban máris platinalemez! Lehet, hogy mindent összevetve ez nem nagy szám, hiszen Ririnek nagyjából minden albuma platina, azért egy hét leforgása alatt eladni belőle több mint 300 000-et - az azért nem rossz teljesítmény!:) Akit esetleg érdekel, az albumot letöltheti ITT.

Ha már itt tartunk, úgy lett a barbadosi énekesnő a kedvencem, hogy azonos napon, február 20-án születtünk, csupán pár év eltéréssel.:P Mindig is imádtam benne az egyediséget, hogy sosem volt olyan, mint a többi sztár, hogy természetesen jó hangja van, és hogy celebsége ellenére nem sok botránya volt - leszámítva persze Chris Brownt, aki elmeborulása közben boxzsáknak nézte élete szerelmét, és a helyzetnek megfelően cselekedett... na ja. Szóval Riri igazi egyéniség, nem csatlakozott az anorexiát majmoló sztárok sorába, szerintem remek alakja van, sokkal szebb mint a legtöbb csontsovány "szépség". Ezek után nem nehéz kitalálni, hogy én is ott leszek az énekesnő budapesti koncertjén!:) Az esemény december 8-án lesz, egy több mint két órás show keretében, és biztos vagyok benne, hogy fantasztikus lesz.:) Úgy hallottam, hogy a legtöbb koncertjén Riri még a közönség közé is kiszambázik, hogy ez mennyire igaz, és hogy az itteni koncertjén is meg meri-e ezt kísérelni, azt nem tudom, viszont nagyon bízom benne.:P Akinek esetleg még nincs birtokában egyetlen Loud Tour-os jegy sem, márpedig végig akarja tombolni a koncertet, az a legnagyobb szerencse reményében próbálkozzon ITT, bár nem tudom, hogy van-e egyáltalán még eladó jegy. Mindenesetre egy próbát megér!;)

Nos, annak aki jön: neon.hu-n láttam, hogy valaki eszeveszetten szervezkedik. Azt tervezi, hogy minél több embernek elküldi EZT a kivágandó szívet, amit csoportosan mutatnánk fel a Take a Bow alatt.:) Nekem tetszik az ötlet, szeretem az ilyen fajta szervezkedéseket, ha jöttök, szerintem feláldozhattok az életetekből 2 percet, amíg kinyomtatjátok és kivágjátok az említett szívecskét. Szerintem Riri is örülni fog neki, nekünk pedig semmiből sem áll.:) Én minden esetre kivágom!
Végezetül pedig, ha már Rihanna egyediségénél tartunk, nem tudok elsiklani az énekesnő által viselt frizurák tömkelegén, úgyhogy tessék szavazni: Melyik haj állt/áll a legjobban Ririnek?:)

Hát ennyi voltam mára, ha valaki jön a koncertre, akkor ott találkozunk!;)
A többiek pedig irigykedjenek csak.:P
xoxo, ~serena